Als je je in één van onderstaande punten herkent én je voelt dat het tijd is voor verandering, dan is loopbaancoaching zeker iets voor jou.


#plezier in je werk

Ervaar je de laatste tijd veel twijfels over je job?

Stel je je vragen over je huidige job en voel je jou niet meer zeker over wat je dagdagelijks doet? Als je meer en meer voelt dat je iets anders wilt maar niet goed weet wat er bij je past of waar op de arbeidsmarkt je op zoek kan gaan, dan is loopbaancoaching jouw antwoord.


Ben je gestresseerd en voel je je steeds gespannen?

Als je je futloos voelt en het gevoel hebt wat doelloos rond te dwalen, dan kan dat vele oorzaken hebben. Heeft het te maken met het tekort aan tijd dat je ervaart ? Of haal je geen voldoening meer uit datgene wat je vroeger zo graag deed? Als het ’s ochtends steeds lastiger wordt om uit bed te komen en je de goesting mist om aan de slag te gaan met je taken op het werk, is er duidelijk meer aan de hand dan een off day.


Ervaar je problemen op het werk?

En weet je niet goed hoe ermee om te gaan? Loop je steeds weer aan tegen deadlines, die vooropgesteld worden? Wordt communiceren met die ene collega steeds moeilijker? Of ligt jouw taakuitdaging te hoog? Misschien word je net helemaal niet meer geprikkeld door jouw dagdagelijks werk. En voel je in het contact met je leidinggevend weinig erkenning? Dan is loopbaancoaching jouw antwoord.


Wil je ontdekken waar jouw unieke talenten liggen?

Snak je ernaar om jouw kwaliteiten meer in de verf te zetten? Het dagelijks kunnen benutten van jouw krachten bepaalt voor een groot deel hoeveel plezier en zinvolheid je ervaart in je werk. Ook uitgedaagd worden in je talent(en), waardoor je je persoonlijk kan ontwikkelen, verhoogt werkgeluk.


Kruispunt in de richting van geluk

Sta je op een kruispunt in je loopbaan?

En vind je het moeilijk om te beslissen welke richting je nu best uitgaat? Denk je aan het ondernemerschap en wil je steun in het opzetten van je missie & visie?


Neem het heft in handen

Contacteer me zodat we samen met jouw vragen en dromen aan de slag gaan. Op jouw pad van groei en persoonlijke ontwikkeling. Want #jouwbewegingdraagtdeverandering


Deze blog is geschreven door loopbaan en veerkracht coach Virginie Parent.

Je kan haar bereiken via virginieparent@ylia.be

Je kan alvast een gratis kennismaking vragen of een eerste afspraak maken.


0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.