Hoe lang is het geleden dat je jezelf de vraag stelde: “Doe ik wat ik graag doe? Waarom doe ik wat ik doe? Wat geeft mij positieve energie en ga ik er spontaan van glimlachen?

Verschijnt er nu meteen een bedenkelijke frons ? Als in – hier heb ik geen tijd voor!

Of eerder Coronagewijs – ik weet niet waar ik eerst moet beginnen ? – We nemen zoveel rollen op ons vandaag dat we er totaal niet meer stilstaan wat ons nu eigenlijk écht drijft.

Als je voelt dat je een volgende stap wil zetten in je carrière …………… máár je vind er geen tijd voor …. écht ?  

Als coach creëer ik graag die tijd voor jou. Want als je een kennismakingsgesprek in je agenda inplant, heb je geen excuus meer. En zonder het echt te beseffen, zet je zo de eerste stap om je vleugels te spreiden.

Heeft Corona je doen beseffen dat het thuiswerk jou eigenlijk wel bevalt ? Of dat je nét meer onderweg wilt zijn en autonomer wil werken ?

Geeft het idee aan de terugkeer naar je werk je de kriebels ? Zijn het positieve kriebels “Lucky you” – je hebt j́ouw plek gevonden – koester ze. Voelt het eerder als ongemakkelijke kriebels, die je nu al over je stoel doen schuifelen ?

Contacteer me! Altijd spannend om te ontdekken wat de dieperliggende reden is voor jouw geschuifel.

Als loopbaancoach wandel ik graag zij aan zij met jou mee op weg naar jouw plek.

Want – je creëert je pad door het te bewandelen –

✅ 7 uur loopbaanbegeleiding voor slechts 80€ – dat is het voordeel van #loopbaancheques.Dit blog is geschreven door onze loopbaancoach Virginie Parent: zij is naast loopbaancoach, ook veerkracht coach (ikv stress & burn-out) en gespecialiseerd in yoga en mindfulness.


0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.