Ben je zelfstandige?
En heb je een praktijk waarin je werkt met mensen?
Ben je psycholoog, therapeut, coach, … en
wil je ook loopbaancoaching aanbieden via loopbaancheques?


Dan zijn wij, loopbaancentrum ylia – werken met hart en ziel op zoek naar jou!


Bij ylia willen we samenwerken met collega’s die reeds werkzaam zijn en die hun cliënten ook willen bijstaan met loopbaanvragen via loopbaancheques.


En dit omdat je het belang kent van je goed voelen op je werkplaats. Een plek waar in goede omstandigheden mensen kunnen groeien en boeien, zichzelf mogen zijn en blij worden van hun talenten te gebruiken. Loopbaancoaching kan je cliënten hierbij helpen op een laagdrempelige manier.


Maar loopbaancoaching is zoveel meer.
Het is ook mensen helpen met werkstress, een carrièresprong, communicatie, welzijn, persoonlijke ontwikkeling, samenwerking, arbeidshandicap, … Loopbaanvragen kunnen heel divers zijn. Bovendien draag je bij tot het wezenlijk veranderen van mensen als hun welzijn op het werk verbeterd.Hoe werken we samen?

We zien een samenwerking als een gelijkwaardige samenwerking waarbij we in vrijheid, elkaar in ieders eigenheid laten en ondersteunen waar nodig is.

Ongeveer elke 3 weken is er 2uur overleg via zoom waarbij we inhoudelijke thema’s bespreken, vragen beantwoorden, intervisie hebben en praktische thema’s bespreken. We werken met kleine team om de aanpak op maat te kunnen garanderen.


Een fijne samenwerking is een match.
Omdat we streven naar een samenwerking die klikt langs twee kanten past, is er eerst een vrijblijvend gesprek. Je krijgt alle uitleg en wij kijken of je past in ons centrum.


Heb je ervaring? Vanuit je werk of vanuit opleiding? Dan kan je een seintje geven om jouw unieke situatie te bespreken.

Heb je minder ervaring?
Dan hebben we een opleiding om je op weg te helpen.

Praktijkgerichte opleiding op maat

De ervaring heeft geleerd dat het opleiden van de toekomstige loopbaancoaches op maat belangrijk is voor een succesvolle samenwerken. Daarom kiezen we ervoor onze loopbaancoaches een opleiding te geven zodat je goed gestart bent en weet hoe in jouw praktijk aan de slag te gaan met jouw manier. De opleiding is praktijkgericht en is gericht op het werken met cliënten (of indien nodig eerst oefencliënten).Wil je hier meer over weten?

Heb je al ervaring en wil je je aansluiten bij ons loopbaancentrum?
Dan kan dat door het sturen van een mail. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Dan mag je contact op nemen met sofiestiers@ylia.be.
Zij is de oprichter en coördinator van loopbaancentrum ylia.

Dit kan ook via het contactformulier


0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.